IMG_0982Even tijd voor jezelf, hoe schaars is dat in onze huidige levensstijl? We zijn altijd maar druk en geven veel energie aan anderen. Het opladen van onze eigen batterij wordt door velen vergeten of als onzin beschouwd. Het aantal burn-outs stapelt zich op en de focus op het onjuiste neemt enorm toe. Cat Maakt Mooi zegt stop! Maak tijd, ontspan en laad jezelf weer op met een massage. Een kleine investering in tijd zorgt voor een groot genoegen in het leven. Hieronder een overzicht van de door mij gegeven reloaders.

Klassieke Massage
Deze basisvorm van lichaamsmassage werkt kalmerend, rustgevend en ook stress verminderend. Zowel lichaam als geest zullen zich ontspannen. De spieren komen tot rust en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Het resultaat is een zijdezachte huid,een ontspannen lichaam en een energieke geest.

Ayurvedische Massage

Deze lichaamsmassage, die oorspronkelijk uit India komt, heeft als doel lichaam en geest in balans te brengen. Op deze manier wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. De massage wordt gekenmerkt door het werken met verschillende soorten oliën. In de massage wordt er gebruik gemaakt van marma-punten, dit zijn drukpunten uit de Ayurvedische leer. De massage kent zijn uitwerking op de spieren en op het energiesysteem van het lichaam. Naast heerlijke ontspanning reinigt en voedt deze massage het fysieke lichaam, de emoties en de geest.

 

Bindweefsel Massage

Een bindweefselmassage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling stimuleert  de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Er wordt een speciale techniek gebruikt waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massagetechnieken op het bindweefsel te gebruiken vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing.

 

Meer energie en minder stress, ik wens het iedereen toe. Maak een afspraak en ervaar het zelf, dan Maakt Cat jouw wereld een beetje meer Mooi.

 

Klik op de woorden voor de huidige ACTIE of als je op zoek bent naar een leuk CADEAU.