IMG_0911

 Het gezicht is samen met de handen het meest in contact met de buitenlucht en het licht. Helaas moeten we de conclusie trekken dat het met de zuiverheid van de lucht niet zo best is gesteld en dat het heerlijke zonnetje na onderzoek heeft laten blijken dat hij veel schade kan aanrichten. Een goede reden dus om je gezichtshuid de tijd, aandacht en verzorging te geven die het niet alleen verdient maar bovenal ook echt nodig heeft.

Dagelijks kun je met de juiste producten al de juiste zaadjes planten voor een mooie bloeiende tuin. Echter zal er zo af en toe iemand moeten helpen om het onderhoud bij te sturen. Juist daarin heb ik me het afgelopen jaar gespecialiseerd en ik mag mezelf Master Skin Expert noemen. Tijdens de externe opleidingen bij Reviderm Skintellegence heb ik geleerd de verschillende huidtypes te herkennen en de juiste wijze van huidbehandeling te kiezen. Wat velen niet weten is dat zomaar willekeurige crèmes gebruiken kan leiden tot versnelde uitdroging, verminderde elasticiteit en veroudering van de huid. Iets waar de meesten van ons niet op zitten te wachten.

Cat Maakt Mooi werkt met Skintruth in de behandelingen Reinigend & Huidverbeterend.
Skintruth is een professionele lijn schoonheidsproducten dat natuurlijk afgeleide en wetenschappelijk geavanceerde ingrediënten verenigt om een huidverzorging te optimaliseren in een verbeterde salonervaring.
Het biedt een uitzonderlijke kwaliteit in heel haar assortiment van individueel gecreëerde behandelingen. Elke huidverzorgende oplossing word zorgvuldig geformuleerd met de perfecte mix van speciale ingrediënten, extracten uit de natuur en essentiële oliën. Skintruth zorgt ervoor dat je kan voldoen aan je unieke behoeften.
De Skintruth producten omvatten producten die op maat van het gezicht, lichaam, manicure en pedicure gemaakt zijn waardoor een uitgebreide oplossing voor Naamlooshuidverzorging van kop tot teen. Bovendien zorgt Skintruth’s Optimise collection voor oplossingen die ontworpen zijn om in de salon en thuis de huidconditie te verbeteren.

Cat Maakt Mooi werkt met Jean Marin in de behandeling Huidverstevigend.
Jean Marin is een professionele lijn producten geïnspireerd op thalassotherapie. Jean Marin heeft een assortiment gezichtsproducten, lichaamsproducten, make-up, en nagelproducten.

Het assortiment werd ontwikkeld in één van de grootste laboratoria voor mariene cosmetica in Bretagne (Frankrijk). Dankzij een expertise van meer dan twintig jaar in de mariene cosmetica en een uitgebreid onderzoeksprogramma over algen en actieve zeebestanddelen kon dit laboratorium alle weldaden en rijkdommen van de mariene wereld verenigen in het unieke verzorgingsassortiment van Jean Marin.

Een innovatieve lijn. De verzorgingsproducten, resultaat van geavanceerd wetenschappelijk onderzoek en expertise, zijn ontwikkeld op basis van een rijke cocktail van actieve zeebestanddelen, minerale zouten, oligo-elementen en natuurlijke ingrediënten uit de zee.  Naamloos1

 

Maak een afspraak voor een ontspannende gezichtsbehandeling met de juiste producten en een goed advies. Master Skin Expert Cat Maakt uw huid Mooier!

Klik op de woorden voor de huidige ACTIE of als je op zoek bent naar een leuk CADEAU.